https://estiuet.infanciaigualada.cat/vendor/justifiedGallery/dist/js/jquery.justifiedGallery.min.jsno existeix. Condicions d'inscripció i assignació de places - Preinscripció estiuet
Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Les places són limitades i per això les assignem en rigurós ordre de recepció.

La classificació en grups es farà en funció de l'edat de l'infant a 1 de gener de l'any d'inscripció (com un curs escolar).

La vostra preinscripció quedarà formalitzada quan aporteu, abans de 48 hores, per internet a  https://estiuet.infaciaigualada.cat/documentacio, la següent documentació:

  • DNI/NIE de l'adult responsable/pare/mare/tutor/a.
  • Targeta del CatSalut o Seg. Social de l'infant.
  • Fotografia de cada un dels infants.
  • Ordre SEPA degudament signada (descarregable al final del procés de preinscripció si domicilia el pagament).
  • Preinscripció signada per duplicat de cada infant (descarregable al final del procés de preinscripció). 1 còpia pel Departament d'Infància i 1 còpia pel monitor/a.

Si passat aquest termini de 48 hores no heu entregat la documentació les vostres places tornen a estar a disposició d'altres famílies.

La manca de veracitat podrà ser motiu d'exclusió del servei.

En cas de baixa voluntària de l'infant:  Un cop iniciades les activitats, no s'acceptarà cap tipus de baixa i, per tant, no es retornarà cap import.

EXCEPTE

  • Si la baixa es comunica una setmana abans de l'inici de l'activitat.
  • Per motiu de malaltia justificada. Caldrà aportar justificant mèdic.

En tots els casos s'haurà de presentar una instància genèrica demanant la devolució de l'import corresponent.

IMPORTANT

  • Els espais i les dates de realització de l'activitat queden subjectes a canvis, en funció de la situació epidemiològica del moment.
  • CALDRÀ PORTAR LA FITXA D'INSCRIPCIÓ ORIGINAL SIGNADA EL PRIMER DIA. (Segons l'article 12.2 del Decret de LLeure 267/2016, l'organització ha de disposar de la fitxa d'inscripció original de participació signada en el moment en què es realitza l'activitat).